понеделник, 26 юли 2010 г.

НАРОДЪТ СРЕЩУ СЛАВИ!


Народът срещу Слави Трифонов. Такава тенденция се наблюдава през последните няколко месеца в интернет пространството. В коментари към публикации на сайта ни Razkritia.com читатели изразяват негативното си отношение спрямо Дългия. Въпреки това, интересът към шоумена расте, а преди време в медийното пространство гръмна новината, че Слави готви политически проект заедно с президента Първанов. Това провокира и нашата анкета на тема „Има ли Трифонов място в политиката”.Слави вече не е интересен на аудиторията
Рекорден брой читатели се включиха в допитването на Razkritia.com, като само за няколко дни над 1800 души дадоха мнение по темата. Най-много гласове е събрал най-негативният отговор спрямо Слави - 36% от гласувалите смятат, че Трифонов не само няма място в политиката, но и в телевизорите им. Други 29% (535-има души) също смятат, че Дългия не става за политик, но оценяват качествата му на шоумен. На 24% пък им е писнало от Слави и само 11% (195 гласа) са убедени, че единствено Трифонов знае как да управлява честно.
Изводът от анкетата е, че хората масово не харесват Дългия и не искат дори да гледат шоуто му. Красноречивото „Слави няма място дори в телевизора ми” обяснява и рязко падналия рейтинг на предаването на Трифонов. Неслучайно и бТВ са решили да свалят „Шоуто на Слави” от екран. Както Razkritia.com писа, от медията на Краси Гергов са отчели изключително ниската гледаемост на предаването и след като приключи турнето му в Америка, Слави няма да се върне на екран.

След турнето в Америка, Слави слиза от екран
В същото врем обаче, обиколката му в САЩ сред българските емигранти е всъщност именно част от предизборната му кампания и бъдещия му политически проект. Според наши читатели Дългия цели вербуване на нови емисари за своята кауза, спечелвайки ги с патриотичните си песни.
Ако Трифонов обаче наистина реши да се впусне в политиката на следващите избори, според нашата анкета, само 11% биха дали вота си за него. Това означава, че Слави няма шанс нито в политиката, нито в шоубизнеса. А когато зрителят си каже тежката дума и се отегчи от това, което му предлага телевизията, на медията не й остава нищо друго, освен да смени предаването. За да не смени зрителят канала.

Няма коментари:

Публикуване на коментар