петък, 2 юли 2010 г.

АРЕСТУВАТ ВЕСЕЛИН МАРИНОВ!


Певецът Веселин Маринов блъснал пешеходец, след което избягал от местопроизшествието, пише информационната агенция Блиц, цитирайки столичен седмичник. Очевидци на инцидента разказват как любимецът на всички пенсионери блъснал момче на централния столичен булевард „Цар Освободител“ с луксозния си джип „Рейндж Роувър”. Вместо да откара пострадалия в болница обаче, естрадният изпълнител само проверил дали момчето е добре и си продължил по пътя.
Присъстващите на произшествието били направо стъписани. Момчето изхвърчало на няколко метра от удара на джипа. Всички били възмутени от отношението на Веселин Маринов, който само потупал по рамото пешеходеца и си заминал. Потърпевшият стоял на тротоара в продължение на доста време, докато се окопити. Младежът видимо нямал наранявания, но е възможно да е имал комоцио, което от шока да не е усетил.
Потърсен за коментар, самият Веселин Маринов пък не вижда нищо смущаващо във факта, че е напуснал местопроизшествието. Той е категоричен на момчето нищо му нямало и освен това пешеходецът сам бил виновен за ПТП-то. Той се изпречил пред джипа на Веско Маринов (с тузарски номер 9999), без да се огледа за преминаващи коли. Освен това, когато певецът го попитал как се чувства, момчето казало, че всичко е ОК и няма нужда от помощ, накрая – дори се извинило.
Дори и да е така обаче, според Закона за движение по пътищата, когато има ПТП, участниците не трябва да напускат местопроизшествието. Според правилника, е трябвало да се вземат и алкохолни проби на Веселин Маринов, но това е нямало как да стане, тъй като шофьорът… е избягал.
„Защо сега Цветан Цветанов не арестува Веселин Маринов?”, „Досега Веско трябваше да търка наровете в ареста” – косят се интернет потребители, възмутени от поведението на певеца и беззаконието, което цари у нас. Според форумци естрадният изпълнител винаги се е ползвал с протекциите на властта.
Веселин Маринов стана пословичен с четкането на управляващите, като си спечели названието „придворния певец на властта”. Изпълнителят галеше червените политици по време на предизборните си концерти, но след като БСП вече не е власт, Веселин Маринов започна да пее за ГЕРБ. „Не бой се, Веско. Нали Цецко Цветанов ти е първи приятел. Ти затова си избягал, копеле. Айде сега да видим как ще реагира МВР”, справедливо коментират интернет потребители.
Някои форумци пък проявиха чувство за хумор, като обвиниха Веселин Маринов и в друго престъпление: „Вчера е нападнал човек в парка и му е изпял новата си песен!”.

Няма коментари:

Публикуване на коментар