вторник, 3 август 2010 г.

Ерик възпя G-точката


Ерик вече е готов с новото си парче, което носи интересното заглавие „G-точка”. Този сингъл ще бъде включен в предстоящия втори самостоятелен албум на звездата на Diapason Records, който ще се появи на пазара през есента.
Талантливият изпълнител предпочете да пусне песента в разгара на лятото, защото смята, че динамичният и завладяващ ритъм е подходящ точно за сезона. „Избрах да я пусна сега, защото е много свежо, много лятно парче. Освен това текстът е доста провокативен, а това се харесва на феновете. ”, обяснява Ерик. „Решихме с моите продуценти, че няма смисъл да чакаме до есента. Надявам се, че ще се хареса на почитателите ми. Подозирам, че ще допадне повече на жените, защото се пее за история, в която може би много дами ще се припознаят.”, разсъждава гласовитият певец.
Изпълнителят на Diapason Records признава, че рядко му се случва да хареса текст от първи поглед, но този определено му допаднал. Веднага му хрумнала и идеята песента да бъде озаглавена „G-точка”. „Има провокация, еротика, а и някаква закачка и затова много ми допада. Дори мисля и албумът ми да носи това заглавие.”, издава още подробности той.
Ерик вече е заснел видео към песента „G-точка”, което, както казва той, ще е също толкова наситено с еротика, колкото и самото заглавие на парчето. Клипът ще се завърти ексклузивно в ефира на Фен ТВ до броени дни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар