понеделник, 2 август 2010 г.

ТАБЛОИДЪТ ПАПАРАК - МРЪСНИТЕ СЕКС ТАЙНИ НА ВЯРА АНКОВА!


Макар да е пресилено и тук да се абсолютизира този гарант за просперитет, дежурни изследвачи на материята не мирясват. Сочат мъже, които правят солидното образование и стажуването в BBC и CNN на новата шефка на БНТ необходимо, но недостатъчно условие за растеж.
Телевизионните работници няма да спрат да смятат къдрокосата чаровна амбиция преди всичко за човек на Първанов. Дори се появи слух за особено топла връзка между двамата. Но на държавния глава бяха приписани толкова симпатии, че приказката за лъжливото овчарче може да се отнесе накрая неочаквано за вечно запознатите с личния живот на известните.
Но упоритата мълва не спестява на иначе авторитетната омъжена дама мнението, че дължи своята кариера на тайните си любовни афери в медийните среди. Според „Папарак” това дори са всеизвестни факти. Дори настоящият й брак с Томас Лафчис се счита за сделка, поне що се отнася от нейна страна. Вътрешни хора в националната медия твърдят, че не е случаен фактът, че плътно зад гърба на Вяра Анкова по времето, когато траеше изборът на шеф на БНТ, е стоял Мистър Панорама, Бойко Василев, който е и инициаторът на подписката в нейна подкрепа.
Другият непощаден от близкото й колегиално обкръжение е Митко Пъпеша. Димитър Цонев се спряга дори за неин дългогодишен таен обожател, който не е останал невъзнаграден. Всъщност и самият син на Коста Цонев в момента се възползва от подходящата хранителна среда и добрия климат в медията майка и печели на корем от „суперпродукции” с откровено съмнително качество. И досега стари кадри на „Сан Стефано” твърдят, че Митко е неин откривател.
В момента Анкова се радва на многолюдна челяд, която макар и малко разпокъсано живееща, се събира много по-често за уикендите и това е най-щастливото й време. От първия си брак дамата има дъщеря, която в момента живее в Бостън, а от брака с Лафчис има три деца. Едно момче Константини и две момичета – Мария и Натали. Лафчис е само с една дъщеря от бившата си съпруга. Семейството разполага с няколко апартамента в София, с баровска къща в Бояна и няколко вили в Гърция. Това е само видимата страна на нещата. Макар самата да е споделяла, че в Гърция го е била закъсала дотолкова, че да пести от фризьор и е трябвало да се върне в България, за да взема заплата за семейните режийни, по-вероятно е дамата да е достатъчно заможна. И да не бърка в кацата с меда, както се надяват запознатите с финансовите зулуми на предшественичката й, Уляна Пръмова.

Няма коментари:

Публикуване на коментар