петък, 6 август 2010 г.

Яна Добрева без малко да не заснеме „Кажи, Райне”


Тоалетът на изпълнителката пристига минути преди снимките на клипа
Яна Добрева срещна сериозни препятствия при заснемането на най-новото си видео към песента си „Кажи, Райне”, което от днес се върти в ефира на Фен ТВ.
„Кажи, Райне” е поредната песен, която талантливата изпълнителка от каталога на Diapason Records клипира. Включена е в дебютния й албум – „Пиринско цвете”, който е на музикалния пазар от тази пролет. „Това е една от любимите ми песни. Исках да изглеждам по различен начин във видеото и затова заложих на стилна и красива червена рокля. Интересно е, че 2 часа преди клипа тоалетът ми не беше готов и страшно се притесних, защото бях подготвила само него. Това бе единствения ден, в който екипът имаше възможност да заснеме клипа и всичко за малко да се провали. В крайна сметка съпругът ми успя да пристигне навреме с вече готовата рокля и нещата се оправиха. Снимките минаха повече от добре.”, не скри вълнението си Яна. „Един от най-въздействащите кадри е как гледам пеперуда, която след това отлита. Радвам се, че операторът успя да го заснеме, защото се получи много красиво.”, сподели още талантливата певица.
За режисурата на „Кажи, Райне” изпълнителката се довери на Ненчо Касъмов и екипа му. Клипът е заснет в красивата местност около Дряновския манастир.
Гледайте „Кажи, Райне” на Яна Добрева само в ефира на Фен ТВ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар