петък, 25 юни 2010 г.

ПОДХВЪРЛЯТ ДРОГА НА СЛАВИ!

Ако Слави беше мафиозо в истинския смисъл на думата, главата му отдавна да бе оценена на шестцифрена сума. Но макар статусът му да е граничен, и на него му се мерят вече доста осезателно. Враговете му са повече от приятелите и неутралните, взети заедно.
Много се изписа и се знае за това, с какво шоуменът е неудобен или какви подмолни интригантски номера върти, съвместно с най-големите си привидно душмани. Истината като всяко нещо е относителна и никой никога няма с абсолютна точност да разбере какъв е смисълът на извървения дотук път от толкова одумваната и все пак неунищожима в обществен план личност.
Факт е обаче, че всяка новост около войнстващия водещ се следи с нестихващ интерес. А той, интересът от своя страна опровергава и издава всички, които твърдят, че отдавна не гледат шоуто му и не го долюбват, но винаги са осведомени какво се дава там и какви ги къдри Слави в личен и обществен план.
Следен е изкъсо, наричат го феномен, очакват провалите му, други се кефят тайно или явно на изявите му. Приписват му далавери, фалити, здравословни проблеми, любовници, които го разлюбват или той разлюбва. Всеки обаче за себе си е наясно, че човекът е високо дърво. Брулят го житейските ветрове, а той не се навежда, дори се оголва до нерв, с други думи говори това, което другите не смеят. А те, другите, гледат сеир и гадаят колко време ще устои срещу ръжена, който като обезумял е заритал. А има възможност да си седне на задника и да си изживее остатъка от младините. Но, явно някои така са устроени. И понеже го дават невменяеми, им търсят цаката.
Всички предпазни мерки е взел, има охранители, но едно не е предвидил. Че както е зависим от коката, (затова е толкова неконтролируем понякога и безпричинно разюздан), може да бъде и натопен. ЖЪЛТАТА МЕДИЯ стигна до достатъчно достоверна информация, че заинтересовани да го видят съден и разжалван като водещ и обществено опасен са открили слабото му местенце. Затова имат намерение да подхвърлят дрога в колата му. Когато и да е, рано или късно това щяло да стане и нищо не ще е в състояние да го спаси от готвеното отмъщение.
ПЪРВОИЗТОЧНИК

В-К "ПАПАРАК"

Няма коментари:

Публикуване на коментар