неделя, 13 юни 2010 г.

МВР крие 50 убити ченгета и 9 агенти на ДАНС!


Не разкривани тайни за повече от петдесет редови и цивилни полицаи и девет агенти на ДАНС, които ще тежат за цял живот на съвестта на разприказвали се информатори от МВР.
По неофициални данни спуснати от министерството, за една година всички гореспоменати мъже са загинали заради провалени спецоперации, поради изтичането на информация.
Явно системата им здраво куца, че да се спомине с толкова хора, достойно работели за държавата.
Най-лошото е, че се знаят имената на стотици от т.нар. “порти”, но срещу тях не се прави нищо.
От всички тези, за някои има на 100 % доказателства, че са “къртици”, но явно имат някаква протекционна шапка, която ги закриля, за да могат те да се разхождат на свобода, необезпокоявани от никого.
Въпросните “порти” работели за сивите структури, а информаторите на в. “Папарак” разкриват следната информация:
“Под носа на министър Цветан Цветанов се извършват явни престъпления, от които умират хора, но той няма очи да ги види, защото се доверява на неточни колеги”, твърдят те.
За да се секнат убийствата в средите на МВР трябва да се направи нужната силова реформа, която да отстрани зловредните животни – “къртиците” и да подсили структурите на реда в борбата им срещу организираната престъпност.
По всяка вероятно може да се вярва на източниците, след като знаем за редицата операции, които се извършиха. Определено доста от хората по време на разследванията са отпаднали и са отишли на едно друго място, от което никой, така и не се завръща.
В-К "ПАПАРАК"

Няма коментари:

Публикуване на коментар