понеделник, 10 май 2010 г.

СКАНДАЛ! ДЪЛГИЯ ПЯ НА ПЛЕЙБЕК ЗА ЛИТЕКС! ОСВИРКАХА ГО!

Литекс победи вчера отбора на Берое с 3-0, след което започна луда веселба. Както nmediписа, Гриша Ганчев извади 100 бона на Слави Трифонов, за да дойде с музикантите си и да забавлява всички ловчанлии, които отпразнуваха с любимците си спечелването на третата им титла.
Много от хората обаче останаха разочаровани от изявата на шоумена. По голямата част от спектакъла той изнесе на плейбек, което е непривично за него. „За какво ги разкарва тия музиканти до тук като само се правят, че свирят!“ – недоволстваха зажаднелите за забава ловчанлии, които забелязаха измамата. Освен това, Дългият видимо го мързеше, а може би се чувстваше и притеснен, след като преди няколко дни Бойко Борисов го заплаши със спиране на предаването му. Трифонов седеше на стол докато пееше и допринасяше още повече за скуката на градския стадион в Ловеч. По някое време дори се чуха освирквания от страна на по-подпийналите фенове, които предпочитаха да слушат Преслава и Галена, които чакаха своя ред след Слави, за да се изяваят на сцената.
Актьорите Краси Радков и Виктор Калев също не изневериха на плейбека, но поне успяха да поразвеселят всички със скечовете си. В края на шоуто Георги Милчев-Годжи и Йордан Йончев-Гъмзата пораздвижиха близо 10 хилядната тълпа с живите си изпълнения.

Няма коментари:

Публикуване на коментар